Nieuw: EHBO cursus met zowel e-learning als praktijk.

Omdat steeds meer vraag komt naar kortere cursussen (minder lesavond) heeft het bestuur besloten een gedeelte van de lessen via de e-learning aan te bieden. Omdat niet alle lesstof via de e-learning kan zijn er 4 avonden en 1 zaterdag met de praktijklessen. (6,13, 20, 27 november van 19.00-22.00 uur en 9 december van 09.00-16.00 uur). Het examen staat gepland op 11 december ’s avonds. Tijdens de praktijklessen leert u het aanleggen van “normale” verbanden ook het aanleggen van de tourniquet en het traumazwachtel. Stop de bloeding is ook een vast lesonderdeel evenals de reanimatie en het bedienen van een AED. Dit alles via de richtlijnen ven het Oranje Kruis en het OK lesboek 28ste druk. Opgeven kan via bijgaande link: https://knvehbo.nl/?page_id=77 De prijs voor deze cursus bedraagt 275,00 euro inclusief oefenmateriaal, lesboek en examenkosten. Via diverse artikelen in de media wordt u verwezen naar een kortingscode van 25% zodat de prijs uitkomt op 206,25 euro. De kortingscode kunt u invullen op het opgaveformulier. Uiterlijk 01 oktober moet uw opgaaf binnen zijn en krijgt u via het Oranje Kruis de inlogcode. Voor vragen kunt u mailen naar: info@knvehbo.nl