Beginnerscursus EH

Het belang van een EH diploma !!

Een ongeval op straat, een collega die bekneld raakt of uw / een kind drinkt giftige vloeistof en u staat er bij en weet niet wat u moet doen. Erger nog er krijgt iemand een infarct en u kunt hem of haar niet helpen. Allemaal redenen om er eens over na te denken een EH diploma te gaan behalen en dat is echt niet zo moeilijk als u misschien denkt. Wij helpen u graag en bieden u de mogelijk bij ons een beginnerscursus EHBO te gaan volgen.

De cursus bestaat uit een gedeelte E-learning en 4 avonden (6, 13, 20 en 27 november van 19.00-22.00 uur) en 1 zaterdag (9 december van 09.00-16.00 uur) praktijk. De basiscursus EHBO is inclusief reanimatie, AED bediening en verbandmiddelen/verbandleer) en wordt gegeven vanuit het Oranje Kruis boek 28ste druk. De cursus wordt op 11 december tussen 19.00 en 22.00 uur afgesloten door een examen en wanneer u slaagt krijgt u het officiële Oranje Kruis diploma.

Wij kennen een unieke garantieregeling

Als u tijdens de cursus ziek wordt of door dringende omstandigheden de cursus niet af kunt maken mag u aan de eerstvolgende cursus gratis deelnemen. Als u onverhoopt niet slaagt voor het examen mag u dit zodra dit mogelijk is op onze kosten over doen.

De cursusprijs bedraagt  € 275,00 all in. Via diverse media kunt u in het bezit komen van een kortingscode van 25% waardoor de cursusprijs 206,50 euro wordt. (de kortingscode moet u op het aanmeldingsformulier invullen.) Wanneer u een aanvullende ziektekosten verzekering heeft wordt dit bedrag door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Aanmelden kan d.m.v. het aanklikken van het aanmeldingsformulier, wanneer u dit formulier ingevuld heeft kunt u dit automatisch verzenden. U krijgt zo spoedig mogelijk een acceptgirokaart en wanneer u heeft betaald een uitnodiging voor de cursus. Leest u van tevoren even goed de lidmaatschap- en betalingsvoorwaarden door. U vindt deze hier.

Aanmeldingsformulier Beginnerscursus EH