Een driedubbel feest!!!!!!!!

Zijne Majesteit de Koning heeft bij zijn besluit van februari 2024: Ron Eikenaar, Dolly Noordman en Jansje Visscher benoemd tot: Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Dit is een gedeelte van de tekst die op de oorkonde staat die de gedecoreerden ontvangen hebben. En wij als bestuur van de KNV EHBO afd. Zwolle zijn er trots op dat er dit jaar 3 van onze (bestuur) leden een Koninklijke onderscheiding hebben ontvangen.

Het is belangrijk te weten dat ook de instanties die dit mogelijk maken inzien dat de EHBO een niet meer weg te denken (belangrijke) organisatie is in de samenleving en dat onze organisatie het van de vrijwilligers moeten hebben die altijd klaar staan voor de vereniging en de samenleving.

Peter Snijders (burgemeester van Zwolle) verwoorde het tijdens de feestelijke bijeenkomst in Odeon op passende wijze: zonder de EHBO kunnen de evenementen niet door gaan en wordt er extra druk op de eerstelijnszorg gelegd.

Het is teveel om op te noemen waarvoor Dolly, Jansje en Ron zijn onderscheiden maar ze hebben hem meer dan verdient en wij hopen dat ze zich blijven inzetten voor onze vereniging.