In samenwerking met de gemeente Zwolle bieden wij u de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding het reanimatie- en AED bedieningscertificaat te behalen of als u al een certificaat bezit het geldig te houden. De reden dat er een kleine bijdrage wordt gevraagd is 2 ledig, aan de ene kant worden de deelnemers bewust gemaakt dat het niet vrijblijvend is en men dus gemakkelijk af kan zeggen en aan de andere kant kunnen op deze manier meer mensen gebruik maken van het subsidiegeld dat de gemeente Zwolle verstrekt.
Voor een beginnersopleiding betaald u 15,00 euro en voor een herhalingstraining betaald u 7,50 euro. De werkelijke kosten liggen vele malen hoger maar wij hebben de bijdrage bewust zo laag mogelijk gehouden zodat iedereen er aan mee kan doen. Als u betaald heeft en om wat voor reden niet komt krijgt u het betaalde bedrag niet terug wel kunt u vragen om u eenmalig op een andere dag/datum in te plannen.

Voor aanmelden kunt u hieronder het reserverings- en betalingssysteem gebruiken. U kiest de gewenste les, een datum van deelname en vult de gevraagde gegevens in. Daarna volgt de betaling via uw bank. Let op: zonder betaling kunt u zich niet inschrijven en het is niet mogelijk meerdere personen via hetzelfde mailadres aan te melden.