Feestelijke afsluiting seizoen 2019-2020

Het cursusseizoen 2019-2020 zit er weer op en we kunnen terugkijken op een geslaagd seizoen.

Meer dan 170 “gediplomeerde” EH(BO)ers hebben de jaarlijkse herhalingslessen gevolgd.

We hebben aan  51 personen werkzaam bij a.o. de kinderopvang en logopedie de cursus EHAK (eerste hulp aan kinderen) gegeven.

10 gediplomeerde leden die veel ingezet worden als hulpverleners bij evenementen hebben de cursus EHBDD gevolgd. EHBDD staat voor Eerste Hulp Bij Alcohol en Drugs, een zeer nuttige aanvulling op het EHBO diploma zeker nu er door organisaties in het kader van de Veldnorm steeds meer om wordt gevraagd.

Daarnaast hebben er in het kader van het gemeente project 260 cursisten de herhalingstraining reanimatie/AED bediening gehad en zijn er 75 cursisten geslaagd voor de beginnerstraining.

Trots zijn we op de negen cursisten die het afgelopen cursusjaar de beginnersopleiding EH(BO) bij Marcel te Veen hebben gevolgd en die in januari allemaal zijn geslaagd voor het EH(BO) diploma. Maandag 9 maart was de feestelijke diploma-uitreiking waarin niet alleen de cursisten in het middelpunt stonden maar ook Marcel en niet te vergeten Antoinet Wiersma die gedurende deze cursus de vaste Lotus is geweest.

De herhalingscursus EHBO/EHBDD/EHAK en AED training werden gegeven door: Grietje Bouwknegt, Gerda Driegen, Harry Friemann, Björn Keizer, Herman Smit en Marcel ten Veen.

Klik op de foto voor een groter formaat!!!!!!!