Vervolgcursus EH

De geldigheid van een EH diploma.

U bent in het bezit van een EH diploma en dat is een goede zaak. Let op: het diploma is maar twee jaar geldig en om voor een verlenging in aanmerking te komen is het noodzakelijk dat u jaarlijks een (vastgesteld) aantal vervolglessen volgt en dat valt best wel eens tegen, niet voor wat betreft de lesstof maar wel de tijd die er mee gemoeid is.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om in een cyclus die qua data en tijd het beste bij u past de vervolglessen te volgen. U heeft hierbij de keuze uit maandag- en woensdagavond en overdag op maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag.

Aanvang lessen: 19.15 uur einde 22.00 uur.

Aanvang lessen overdag is verschillend.

Opmerking: alle informatie m.b.t. data en tijden vindt u bij het onderdeel “cursusdata en lesschema” in de menubalk bovenaan deze pagina.

De cursus is inclusief AED en EHAK. Als lesboek gebruiken wij het lesboek van de KNV EHBO en het Oranje Kruis boek    (27ste druk).

De prijs van het lidmaatschap bedraagt € 75,00 per cursusjaar.

Periodes avondlessen waaruit gekozen kan worden zijn globaal genomen:

1 ste cyclus maandag : september / oktober
2 de cyclus maandag: oktober / november
3 de cyclus maandag: november / december
4 de cyclus maandag: januari / februari

1 ste cyclus woensdag: oktober / november

Dagcursussen in: september / oktober / november / januari

Aanmeldden kan d.m.v. het aanklikken van het aanmeldingsformulier, wanneer u dit formulier ingevuld heeft kunt u dit automatisch verzenden. U krijgt zo spoedig mogelijk een acceptgirokaart en wanneer u heeft betaald een uitnodiging voor de cursus. Leest u van tevoren even goed de lidmaatschap- en betalingsvoorwaarden door. U vindt deze hier.

Aanmeldingsformulier Vervolgcursus EH