Vervolgcursus EHAK

Wat is het belang van een EHAK diploma !! (Eerste Hulp Aan Kinderen)

Werkt u in de kinderopvang of bent u gastouder dan kan een EHAK certificaat verplicht/gewenst zijn. Maar ook thuis, als u op visite bent of gewoon op straat kan uw kennis altijd van pas komen.

De jaarlijkse vervolgcursus die nodig is voor het geldig houden van het certificaat en om uw kennis op peil te houden. De vervolgcursus bestaat uit één les van 6 uur en wordt afgesloten met een competentietoets.

De cursus wordt gegeven volgens de normen van het Oranje Kruis, we maken gebruik van het officiële lesboek van het Oranje Kruis en u krijgt een door het Oranje Kruis uitgegeven certificaat.

Wilt u een uitgebreide EHBO cursus volgen dan kunt u zich via het formulier dat u vindt bij het icoon “beginnerscursus EH”.

De cursus voor de herhalers wordt op zaterdag van 09.00-17.00 uur gehouden

De cursusprijs voor de vervolgcursus EHAK bedraagt € 60,00 all in. Maximaal 10 deelnemers per groep.

Aanmelden kan d.m.v. het aanklikken van het aanmeldingsformulier, wanneer u dit formulier ingevuld heeft kunt u dit automatisch verzenden. U krijgt zo spoedig mogelijk een acceptgirokaart en wanneer u heeft betaald een uitnodiging voor de cursus. Leest u van tevoren even goed de lidmaatschap- en betalingsvoorwaarden door. U vindt deze hier.

Aanmeldingsformulier Vervolgcursus EHAK