BHV opleidingen

Hoewel wij natuurlijk graag zien dat een hulpverlener een zo groot mogelijke “kennis” bezit kunnen wij ons voorstellen dat het kostenaspect voor een bedrijf vaak van doorslaggevende betekenis is.

Daarom bieden wij u de keuzemogelijkheid uit een aantal gecertificeerde BHV opleidingen:

Opleiding A

Standaard EH opleiding aangevuld met de cursus kleine brandblusmiddelen. Totaal 42 lesuren.

Basiscursus: € 350,00 per persoon
Herhalingscursus: € 210,00 per persoonB

Opleiding B

Levensreddende handelingen aangevuld met de cursus kleine brandblusmiddelen. Totaal 15 lesuren. Onder levensreddende handelingen wordt o.a. verstaan: beperkte EH b.v. beademing, reanimatie.

Basiscursus: € 325,00 per persoon
Herhalingscursus: € 187,50 per persoon

Opleiding C

Voor medewerkers die al in het bezit zijn van een EH diploma bestaat de mogelijkheid de cursus kleine brandblusmiddelen te volgen. Totaal 8 lesuren.

Basiscursus: € 200,00 per persoon
Herhalingscursus: € 158,50 per persoon

De cursusprijs is per persoon, voor groepen of cursus binnen uw bedrijf kunnen andere prijzen van toepassing zijn. Via ons e-mailadres (knvehbo@home.nl) kunt u kunt u voor deze mogelijkheden een verzoek voor prijsopgaaf indienen.

Ook deze cursusactiviteiten zijn door ons ondergebracht in:
Stichting Bedrijfsopleidingen Eerste Hulpverlening Zwolle en omstreken en is ingeschreven onder nummer S 25622 bij de Kamer van Koophandel regio Zwolle.

Aanmelden kan d.m.v. het aanklikken van het aanmeldingsformulier, wanneer u dit formulier ingevuld heeft kunt u dit automatisch verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmeldingsformulier Beginnerscursus BHV

Aanmeldingsformulier Vervolgcursus BHV