EH cursussen voor bedrijven

Ongetwijfeld zult u het met ons eens zijn dat het voor uw bedrijf van groot belang kan zijn dat u een aantal goed opgeleidde EH-ers in dienst heeft. Het aantal is sterk afhankelijk van de grootte en aard van het bedrijf.

De beginners- en vervolgcursus die wij voor u kunnen verzorgen verschilt in niets van de cursussen die wij aan particulieren geven. Wat voor u wel van belang is, dat het “prijskaartje” anders is, immers wij komen bij u in het bedrijf dus u heeft minder uren reistijd voor de deelnemers. Wij hebben geen kosten van zaalhuur dus dat is ook een pré.

Voor de cursisten is het prettig dat ze in hun eigen werkomgeving kunnen oefenen en zo doeltreffend kunnen optreden wanneer dit nodig mocht zijn.
Voor een beginnerscursus moeten er minimaal 12 deelnemers zijn en voor een vervolgcursus is dit minimaal 16 deelnemers.

Via onze e-mail: knvehbo@home.nl kunt u een verzoek voor prijsopgaaf indienen.

De cursusactiviteiten zijn door ons ondergebracht in:
Stichting Bedrijfsopleidingen Eerste Hulpverlening Zwolle en omstreken en is ingeschreven onder nummer S 25622 bij de Kamer van Koophandel regio Zwolle.

Aanmelden kan d.m.v. het aanklikken van het aanmeldingsformulier, wanneer u dit formulier ingevuld heeft kunt u dit automatisch verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanmeldingsformulier Beginnerscursus EH (voor bedrijven)

Aanmeldingsformulier Vervolgcursus EH (voor bedrijven)